Personvern

Denne siden har som formål å forklare hvordan visamler data om brukerne våre, hva vi bruker eller potensielt kan bruke denneinformasjonen til, samt forklare hva du kan gjøre for å kontrollere bruk avdenne informasjonen.

Behandlingsansvar

Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på rune@sparebankstiftelsensor.no

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker?

Når du besøker Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør på nett, registrerer vi ulike typer informasjon om deg som bruker:

  • Finn posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Hvordan vi samler og lagrer opplysninger om deg

Informasjon om deg som bruker blir fanget opp og lagret ved hjelp av informasjonskapsler (også kjent som cookies). En informasjonskapsel er en liten fil som kan lagres på din maskin. Din IP-adresse blir automatisk anonymisert og blir ikke fanget opp av våre systemer.

All datatrafikk mellom din nettleser og underleverandørers servere er kryptert, og blir lagret med strenge krav til datasikkerhet.

Hvordan vi benytter data som er samlet inn

Data om din web-adferd blir brukt til flere ulike formål:

Taktiske og analytiske formål – for å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi dataene slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold.

Ved utfylling av kontaktskjema

Noen ganger er det mulig å melde sin interesse for å stille til innskyttervalg i de ulike organene i Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. Dette skjer gjennom tydelig markerte kontaktskjema.

Når du melder din interesse til kandidatur vil vi be om opplysninger slik som navn og kontaktinformasjon. Formålet med opplysningene er å ha kontaktinformasjon tilgjengelig opp mot, og under gjennomføring av valgene til de ulike organene, for å knytte kandidaturet til en kontaktperson (samt legitimere kandidaturet). Videre vil opplysningene brukes slik at Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør kan forsikre seg og deg at ditt kandidatur fremdeles er aktuelt, be om utdypninger, gi tilbakemeldinger og til å komme i kontakt med deg ved eventuelt behov før, under og etter valget. Opplysningene lagres til valget er gjennomført og de aktuelle stillingene innenfor Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør sine ulike organer er fylt.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser

Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ønsker at nettleseren din ikke skal utlevere informasjon om din web-adferd, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør deg oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk for deg å bruke en del nettsteder, inkludert vårt nettsted. Dersom du ønsker å beholde fordelene ved å akseptere informasjonskapsler fra nettstedet, men ønsker å reservere deg mot hvordan denne informasjonskapselen blir brukt til markedsføring, kan du kontrollere dette ved hjelp av Annonseinnstillinger, hos Google eller ved å registrere nettstedet på bortvelgelsessiden til Network Advertising Initiative.