Aktuelt fra Stiftelsen

Publisert:
11/3/24
Nyhetssak

Nytt levekårsprogram: Forebygging av ungt utenforskap på Agder

Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør har sammen med Sørlandets kompetansefond og Aust-Agder utviklings og kompetansefond etablert et program med langsiktig mål om at flere barn og unge på Agder skal få bedre muligheter til utvikling, læring og deltakelse i arbeids- og samfunnsliv.

Les hele saken
Publisert:
9/3/23
Pressemelding

Fra DNBs hovedkontor til Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør

Eskild A. Stenhaug er fra 1. mai 2023 ansatt som daglig leder i Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. - Eskild Stenhaug har lang erfaring innen kapitalforvaltning i tillegg til en spennende og solid kompetanse innen administrasjon, strategi og ledelse. Vi er veldig glade for at vi har fått en dyktig operativ strateg på laget og en erfaren leder med sterkt engasjement for vår landsdel, sier Gunn Marit Helgesen, styreleder i Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør

Les hele saken
Publisert:
21/11/22
Pressemelding

30 millioner for gode levekår og livskvalitet

Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør tildeler i 2022 i overkant av 30 millioner kroner til ulike prosjekter som skal bidra til at flere skal få det bedre i Agder og Telemark. Stiftelsen prioriterer sine bidrag ut fra vurderinger av prosjekters relevans for denne delen av landet, det faglige fundamentet og gjennomføringskapasitet hos de aktuelle mottakerne. Samfinansiering og forpliktende samarbeid over tid står også sentralt.

Les hele saken